jueves, 27 de octubre de 2011

PREVISIÓ PER A DEMÀ Y DISABTE

Segons este model de predicció que es concentra en les prediccions més a la zona mediterranea tenim per davant al menys dos dies amb molta pluja, tal i com anava dient des de fa dies, lo que coneguem con a Gota Freda es formarà demà i ens afectarà entre demà i disabte, i vorem el diumenge com es presenta per que també podría durar la inestabilitat i encara plourer tot el diumenge.
En la seguent imatge prevista per a demà a les 09 h. del matí podem vorer al quadre de baix a l'esquerre que es el de precipitació prevista, com escomença a voler entrar les primeres taques de precipitació que amb el vent de gregal en superficie i també en altura, ho podem vorer en els quadres de la dreta, entonces sería quan podría escomçar les primeres pluges que en principi encara seríen més moderades.
En la seguent imatge prevista per a les 15 h. la taca de pluja ja es un poc més oscura, i que vol dir que ja sería algo més forta, el color gris preveu pluges en 3 h. de entre 25 i 50 litres.
En esta pròxima imatge per a les 21 h. la precipitació prevista ja es prou més important, ja son taques prou oscures que significa pluja molt forta, es a partir de la nit quan està prevista la pluja més intensa, hi ha que anar en conter pues demà a la nit.
Ara anem ja per al Disabte a les 06 h. del matí i que seguix amb pràcticament la mateixa intensitat que l'anterior imatge, o tal volta un poc més.
Esta altra imatge prevista per al disabte a les 15 h. ens indica que encara pujaría la intensitat de pluja, portariem ja en estos moments molta quantitat de pluja acumulada.
I per últim per ara, en la imatge seguent prevista per al diumenge a les 00 h. ens seguix donant molta pluja:
Per tant, si es cumplixen les previsions de este model de predicció, acumulariem moltisima quantitat de pluja, aixina que hi ha que estar Alerta, i amb molt de conter a l'hora de anar per llocs on puguen haber avingudes d'aigua, barrancs, riu, etc.
Esperem que ploga bé i sense fer mal a res ni a ningú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario