sábado, 10 de noviembre de 2012

PREVISIÓ PLUJA DIUMENGE I DILLUNS

Esta es la previsió de pluja segons un dels models mesoescalars (son models que fan prediccions a zones més concretes, en este cas com es veu en el mapa abarca tota la nostra zona). I este es un model dels que jo més em fie, sol fallar poques voltes, aixina que espere que demà tampoc em falle!!.
He agarrat les imatges previstes des de demà a les 12 h. que es el moment on podría escomençar a plourer i tretes de 3 en 3 hores. Els colors signifiquen la quantitat de pluja prevista cada 3 h. A la part dreta del mapa es veu l'escala de colors amb la quantitat de pluja que correspon. (Estes quantitats son previsions fetes a les 12 h. de hui, poden cambiar, i sempre son previsions, la nostra comarca sobre tot, te una orografia que pot fer que ploga molt més del que diuen les previsions, les montanyes "xuplen" els núvols i fan abocar amb més força l'aigua, com tots sabem ja per altres voltes).
Esta primera imatge es per a demà diumenge a les 12 h, i seguixen de 3 en 3 h. fins el dilluns a les 18 h.:









Este sería segons la previsió l'últim moment de pluja, pero sols sería una pausa de unes 12 h. aproximadament, per que a partir de les 06 h. del dimarts tornaría la pluja:
 
Com dia abans, a partir de les 06 h. del dimarts torna la pluja i de moment sería com deixe ací de nou de 3 en 3 h. fins les 12 h. el moment de pluja més forta, i de moment ho deixe ahí per que anar més allà de moment es precipitarse.


Bo!!, pues ara queda esperar que la desitjada pluja arribe, pero com tots volem, amb trellat i sense fer mal!!!
I sobre tot MOLTA PRECAUCIÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario