lunes, 26 de noviembre de 2012

PROBABLES PLUGES LA PRÒXIMA NIT I DEMÀ MATÍ:

A partir de esta vesprada ens arriba un front des de el ponent que quan arribarà ací es pot trobar amb vent de gregal, i com que el front en principi pot ser algo actiu, sería prou per a que ens arribara a deixar algunes pluges, que en general seràn entre débils i com a molt moderades.
Deixe unes quantes imatges de com pot evolucionar esta pluja junt amb els vents que tindriem a partir de les 22 h. de esta nit fins al migdia de demà.
Estes dos primeres imatges son les previstes per a esta nit a les 22 h. en el que ja ens a arribat el front i tenim la posibilitat de que ja ens ploga, com podem vorer en la primera de les imatges que es la quantitat de pluja prevista en 3 h, es a dir entre les 22 h. i les 01 h.
En la segon imatge de les mateixes hores, ens deixa vorer els vents previstos que tindrem, que en eixe moment encara seràn amestralats.
 

Entre les 01 h. i les 04 h. de la matinada es veu com seguim tenint la pluja sobre nosaltres, i els vents ja ens arriben de gregal, per tant hi ha més posibilitats de que les pluges pugen a moderades:

 
 Entre les 04 h i les 07 h. de demà de matí, es el moment que en teoría la pluja podría ser més quantiosa, pero bueno aixó son previsions i mai es sap, pero segons estes previsions el vent es reforçaría més entrant de gregal i per tant la pluja sería més moderada:

 En estes altres imatges, entre les 07 h. i les 10 h. de demà de matí, seguiriem amb la pluja moderada, pero el vent escomençaría ja a girar cap a tramontana (Nord), per a poc a poc acabar girant a mestral:

 Entre les 10 h. del matí i les 13 h. del migdia, la pluja aniría remetent, sent ja més dèbil, junt amb el vent que ja sería de mestral, i que per tant va espentant els núvols cap a la mar.

 I ja per acabar, les últimes imatges que compendrien entre les 13 h. i les 16 h. de demà de vesprada, amb encara posibilitat que la pluja estaguera present, pero de forma dèbil, junt amb el vent que aniría reforçantse de mestral, per a que poc a poc durant la resta de la vesprada acabar per desfer els núvols i deixaría de plourer, pero lo que si que notaríem serà una NOTABLE baixada de les temperatures per als pròxims dies, que pareix que ja ens vol arribar l'hivern.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario