viernes, 13 de enero de 2012

PREVISIÓ PLUGES SETMANA QUE VE

En les seguents 6 imatges corresponents des de el dilluns a les 00 h i fins el dimercres al migdia es veu com a primeres hores del dilluns ja podría escomençar a plourer per anar a més durant tot el dia i també el dimarts, que ja a últimes hores del dia aniría poc a poc parant per a que el dimercres ja aniría despejant. Aixó es lo que veu el model Europeu en la seua última eixida, este model es el que últimament més està encertant, aixina que anem a donarli més fiabilitat que als altres:



En quant als altres models, mes o menys veuen el mateix, pero amb xicotetes (grans) diferencies, com per eixemple el model americà GFS que veu molta més pluja i més dies, fins dijous estaría plovent, amb molts més litres acumulats. De totes formes a éste últim model no estem donantli massa fiabilitat últimament per que va variant molt a menut les seues previsions, i ara dona molt, per a després llevarne molta també, i torna a donarne i aixina sucesivament.
Per tant tant jo com la majoria de gent que ens fixem en els models de previsió li donem més fiabilitat al Europeu.
Esta es la previsió que fà el model americà GFS per a Xàbia, que com es veu acumula un total de 100 litres:

Vorem al final qui te raó, per que també dependrà de si finalment es forma una posible "ciclogenesis" a la mar de Alboran, o front les costes de Murcia que de ser aixina cambiarien prou les previsions per a pasar a ser un episodi de molta pluja.
Anirem vegent i cambiant la previsió, que segur de hui al dilluns cambien algunes coses            

No hay comentarios:

Publicar un comentario