miércoles, 25 de enero de 2012

SEGUIMENT DE LA PREVISIÓ PER AL CAP DE SETMANA

En les noves eixides de models de previsió lo que està clar i tots coincideixen, es que a partir del divendres, i sobre tot més a partir del migdia de divendres, la pluja la tenim asegurada, escomençaría el divendres ja amb molts núvols i podría ja plourer débilment, per a que a partir del migdia escomençara a fer ho més moderadament.
En les seguents dos imatges de dos models diferents es veu com coincideixen en la pluja, estos mapes son per al divendres a les 12 h:
El primer mapa es del centre europeu i vàlid fins la mitjanit del divendres.
 Este segon mapa es del model mesoescalar de més alta resolució, amb previsions a més curt términi i es referix a les 6 hores seguents des de el divendres a les 12 h. fins les 18 h.
En el seguent mapa es veu el mateix mapa anterior pero per a les hores des de les 18 h. fins les 00h del diumenge:
En els mapes que venen a continuació per a la previsió des de les 00 h. del disabte podem vorer com la pluja s'intensificaría durant la nit i matinada, que com es veu els tres coincidixen en donar molta pluja:


Sería ja a partir del disabte al migdia quan el temps pareix que començaria a millorar i aniría parant la pluja.
Tot aixó es lo que es veu ara, de totes formes no està tot dit ací, encara hi ha alguns models que donen la posibilitat de pluja per al diumenge, que també coincidiría amb una forta baixada de les temperatures.
Vorem com venen pues les seguents actualitzacions, tant de pluja com de fred, ja que podríem vorer la neu ben de prop.

No hay comentarios:

Publicar un comentario